Skip to content Skip to footer

Basistraining schoonmaak met microvezel

Basistraining schoonmaak met microvezel

Naast de basis training schoonmaak bieden wij de basistraining schoonmaak aan. Hier wordt vooral op de praktijk getraind. Hierbij is essentieel de werkvolgorde, werkhouding (ergonomie) en schoonmaaktechniek.

Na deze training hebben de cursisten de basis om in de praktijk schoon te kunnen maken.

 

Basistraining schoonmaak WMO 

Schoonmaken bij mensen thuis is een discipline op zich. Je werkt (vaak) met de middelen en materialen van de cliënten. Je bent te gast bij de cliënten thuis wat de basis vormt voor deze training. Naast de basistraining schoonmaak wordt ook tijdens de training stilgestaan bij wat de client van de medewerker mag verwachten, maar ook bij wat de medewerker van de client mag verwachten.

 

’Nee is ook een antwoord’: training voor het middenkader

Clear4Clean biedt voor personeel uit het middenkader van schoonmaakorganisaties de unieke training ‘nee is ook een antwoord’. Wij leren uw mensen op praktische wijze dat training en schoonmaak prima samen kunnen gaan. Het middenkader leert om signalen van klanten op te vangen en te vertalen naar een proactieve dienstverlening. Wij leren uw mensen om goed te luisteren naar klanten, interesse te tonen, contracten te lezen en upselling in te zetten.

Bent u op zoek naar praktische training voor schoonmaakmedewerkers? Clear4Clean heeft het. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze site.

Leave a comment

Kamerlingh Onnesweg 14,
3316 GL Dordrecht

Het GreenSweep Ecolabel laat u aan uw klanten zien dat u werkt aan een zo duurzaam mogelijk schoonmaakproces.
Bij het gebruik van duurzame schoonmaakproducten die een lage impact hebben op natuur en milieu.

Clear4Clean Dordrecht © 2024. All rights reserved Schoonmaak Opleidingen.

nl_NL
nl_NL