Skip to content Skip to footer
Paginaweergave:   1140
Over Ons

Welkom bij Clear4Clean

Clear4Clean is al sinds 2012 dé aanbieder op het gebied van schoonmaakopleidingen. Dit bedrijf, afkomstig van Edgar van Engelen, staat bekend om de hoogste kwaliteit op het gebied van schoonmaakopleidingen. Niet zo raar, Edgar is namelijk al ruim dertig jaar werkzaam in de facilitaire- en schoonmaakbranche. Met zijn achtergrond als Facility Manager was hij verantwoordelijk voor alles op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM) bij een schoonmaakorganisatie. Tevens begeleidde hij verschillende organisaties als Facilitair Adviseur. Door al deze ervaring heeft Edgar van Engelen een volledig beeld over dé manier waarop schoonmaak geregeld zou moeten worden voor bedrijven.

Dat Edgar van Engelen een passie heeft voor de schoonmaak branche staat overigens wel vast.

Edgar van Engelen

Naast ondernemer is Van Engelen namelijk ook nog eens auteur van het boek ‘Welkom in de wereld die schoonmaak heet. Een kijkje in de schoonmaak zoals ik hem zie’. Met dit boek heeft hij geprobeerd om de ontwikkelingspunten voor de schoonmaakbranche zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vandaag de dag schrijft hij ook nog eens voor ons eigen Schoonmaakjournaal blogs en columns. Neem zeker eens een kijkje op de rest van de site om hier meer over te weten te komen.

Tips & Adviezen

Eenvoudig hulp bij schoonmaken

Wij begrijpen maar al te goed dat niet iedereen op de hoogte is van de laatste stand van zaken op het gebied van de schoonmaakbranche. Dit is dan ook de reden dat wij talloze instructie & tips video’s en gebruiksaanwijzingen hebben gemaakt die u meer laten zien over schoonmaakmiddelen of over het volgen van schoonmaakopleidingen. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje op ons YouTube kanaal om de laatste video’s te bekijken. Wij laten u zien hoe u in weinig tijd in staat bent om uw pand zo goed mogelijk schoon te krijgen. Hoewel flink boenen nog altijd noodzakelijk is kunt u met onze handige tips en tricks veel effectiever te werk gaan.

Uw partner voor schoonmaakaanbestedingen

Dé keuze voor uw schoonmaakaanbestedingen

Clear4Clean is op dit moment aan te merken als dé partner voor schoonmaakaanbestedingen. Als onafhankelijk facilitair adviesbureau maken wij een zo transparant mogelijk plan op maat mogelijk. Daar komt bij dat wij op dit moment actief zijn in heel Nederland. Door uw wensen op een rijtje te zetten en door een oplossing op maat te maken is het mogelijk u de beste kwaliteit te bieden. Kiest u voor een pakket van ons bedrijf dan weet u zeker dat dit volledig is afgestemd op uw persoonlijke eisen en behoeftes. Daarnaast ondersteunt het team van Clear4Clean u bij de inschrijving van nieuwe schoonmaakaanbestedingen.

Ons team staat voor u klaar als het aankomt op bid management, het begeleiden en schrijven van tenders en advisering. Door samen met u mee te denken en door veelvuldig om tafel te zitten zijn wij in staat om u op ieder moment van advies te voorzien. Mocht u op zoek zijn naar connecties binnen de schoonmaak branche dan staan wij tot uw beschikken. Benieuwd naar andere voordelen die wij u te bieden hebben? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. We gaan graag bekijken in welk opzicht ons team u van dienst kan zijn!

Clear4Clean is de schoonmaak site voor opleidingen (schoonmaak branche) en webwinkel met professionele producten en machines voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker de huiskamer, het kantoor, toilet, badkamer en de vloer wil schoonmaken en voor alle opleidingen die u volgt voor schoonmaken.

Clear4Clean Bedrijf & Logistiek
Schoonmaak Cursus Clear4Clean
Vier delen van

Ons Logo

Wij krijgen vaak de vraag waar het logo van Clear4Clean voor staat. Ons logo staat symbool voor de fundamenten van ons bedrijf. Ieder onderdeel binnen de cirkel staat dan ook gelijk voor een andere kernwaarde.

Vier delen
De vier cirkels samen staan voor:
(1) advisering op het gebied van schoonmaak;
(2) de samenwerking met opdrachtgevers;

(3) de samenwerking met andere schoonmaak bedrijven en
(4) controle uitoefenen van de kwaliteit van de schoonmaak.

Dit zijn dan ook gelijk de kernwaarden die wij op ieder moment van de dag in ons achterhoofd houden bij contact met onze klanten.

Ervaringen
0 + jaar
Studenten
0+
Schoonmaken met water
Logo Clear4Clean

Cirkel & Reflectie

De cirkel zelf staat symbool voor het herhalen van processen. Ook de kleuren hebben een  speciale betekenis. Volgens onze eigen Clean4Clean-directeur: “De twee kleuren in de naam staan voor de reflectie van de schoonmaak bij opdrachtgever en schoonmaakbedrijf. Reflectie: Het is helder en zichtbaar maken van de werkwijze waarop de schoonmaak wordt uitgevoerd. Met de vier delen van onze logo cirkel assisteren we elke opdrachtgever en schoonmaakbedrijf en aspireren we naar verbetering. Kortom, een win-winsituatie”

Onze Green Sweep Logo

GreenSweep Ecolabel is een onafhankelijke Ecolabel. Met het Ecolabel geeft het schoonmaakbedrijf aan dat ze continu werkt aan een bedrijfsvoering welke duurzamer is en werkt met duurzame schoonmaakproducten. 

Dankzij het GreenSweep Ecolabel laat u aan uw klanten zien dat u werkt aan een zo duurzaam mogelijk schoonmaakproces. Dit is onder andere terug te zien in het gebruik van duurzame schoonmaakproducten die een lage impact hebben op natuur en milieu. Iedere dag zet ons bedrijf zich in voor een duurzame toekomst waarin een zo groen mogelijk beleid zal worden gevoerd.

 

Wij toetsen een schoonmaakbedrijf op hun inzet om duurzaam(ecologisch) te werken en daarmee steeds verder een stapje te maken. Het GreenSweep Ecolabel weerspiegelt dan ook gelijk waar wij als onderneming voor staat. Hiermee laat u zien dat u bezig bent met het nog beter maken van uw organisatie, zonder dat u aan ISO of OSHAS hoeft te voldoen. Met dit label kan ook u zich onderscheiden van de concurrent. 

Kamerlingh Onnesweg 14,
3316 GL Dordrecht

Het GreenSweep Ecolabel laat u aan uw klanten zien dat u werkt aan een zo duurzaam mogelijk schoonmaakproces.
Bij het gebruik van duurzame schoonmaakproducten die een lage impact hebben op natuur en milieu.

Clear4Clean Dordrecht © 2024. All rights reserved Schoonmaak Opleidingen.

nl_NL
nl_NL