Skip to content Skip to footer
Paginaweergave:   678
Schoonmaken met water
Clear4Clean Opleidingen

Door leren en zelf testen

Het is van belang om te weten waar uw schoonmaak op is gebaseerd. Het reinigen van betonnen trap doormiddel stoom en bacteriële reiniger

Schoonmaak Technieken
Greensteaming trappenhuis
Resultaat Schoonmaak
Schoonmaken met water
Clear4Clean Opleidingen

Door leren en zelf testen

Het is van belang om te weten waar uw schoonmaak op is gebaseerd. Het reinigen van een binnenplaats doormiddel van een lowspeed eenschijfsmachine en bacteriële terrasreiniger

Binnenplaatst Reinigen Technieken
Terrasreinigen Technieken
Terrasreinigen Technieken Opleidingen
Schoonmaak Cursus Clear4Clean

Onze Green Sweep Logo

GreenSweep Ecolabel is een onafhankelijke Ecolabel. Met het Ecolabel geeft het schoonmaakbedrijf aan dat ze continu werkt aan een bedrijfsvoering welke duurzamer is en werkt met duurzame schoonmaakproducten. 

Wij kijken naar de inzet van het schoonmaakbedrijf om binnen haar organisatie en bij opdrachtgevers te werken aan een duurzaam, verantwoord en groen beleid welke zijn/worden verankerd in haar organisatie.

 

Wij toetsen een schoonmaakbedrijf op hun inzet om duurzaam(ecologisch) te werken en daarmee steeds verder een stapje te maken. Een label waarmee ze laten zien dat ze er aan werken zonder gelijk aan de duren ISO en OSHAS te moeten voldoen. Met het GreenSweep Ecolabel onderscheidt het schoonmaakbedrijf zich, toont hiermee aan naar haar klanten en steakholders dat zij continu werkt aan de vraag van duurzaamheid. Duurzaamheid en de verankering in een organisatie wordt steeds vaker gevraagd vanuit de markt. Om in aanmerking te komen voor het GreenSweep Ecolabel moet het schoonmaakbedrijf voldoen aan een structureel Ecologisch beleid welke wordt getoetst door een onafhankelijk controleur.

Kamerlingh Onnesweg 14,
3316 GL Dordrecht

Het GreenSweep Ecolabel laat u aan uw klanten zien dat u werkt aan een zo duurzaam mogelijk schoonmaakproces.
Bij het gebruik van duurzame schoonmaakproducten die een lage impact hebben op natuur en milieu.

Clear4Clean Dordrecht © 2024. All rights reserved Schoonmaak Opleidingen.

nl_NL
nl_NL